Поїхав як волонтер, а опинився на Мальдівах: що відомо про скандал з чоловіком Тані Пренткович
Instagram / tanyaprentkovych

Блогерка-мільйонниця Таня Пренткович та її цивільний чоловік потрапили у скандал через виїзд на відпочинок на Мальдіви.

Блогерка поїхала відпочивати у компанії подруги Аліни Френдій та своїх дітей. Але згодом виявилося, що на закордонний курорт вирушив і її партнер.

23 січня у мережі з'явилося фото, на якому видно, як цивільний чоловік Тетяни, блогер Андрій Гонковський, стоїть поруч із дружиною. Автори кадру стверджували, що він зроблений на Мальдівах.

Андрій Гонковський на Мальдівах

Цікаво, що в цей час Гонковський публікував у себе в Instagram благодійний контент нібито з Польщі. Згідно з його блогом, 23 січня чоловік провів тренінг у Варшаві. Однак користувачі мережі припускають, що він заздалегідь записав ці кадри.

Сам Гонковський невдовзі вийшов на зв'язок, щоб пояснити ситуацію. Як відомо, чоловік виїхав до Польщі як волонтер, щоб провести благодійний захід.

«Я розумію обурення, я розумію реакцію великої кількості людей, але все насправді дещо не так, як це описується», — звернувся до аудиторії Андрій.

Як пояснив Гонковський, в Польщі у нього була запланована благодійна подія на 11 січня, однак дату заходу змінили в останній момент.

«Організатори змістили дату на 23 січня для того, щоб провести більше анонсів. І, відповідно, в мене були вільні дні. В цей час моя дружина летіла на відпочинок з нашими дітьми», — зазначив він.

Після виправдань чоловіка пояснювати ситуацію взялася і Таня Пренткович. В Instagram вона оприлюднила пост, де вибачилася перед підписниками.

«У житті є імпульсивні та необдумані рішення. Коли в нас через зміщення дати події у Варшаві зʼявилась можливість провести тиждень разом з дітьми і сімʼєю, ми нею скористалися… На жаль, ми не усвідомлювали наслідків цих дій. Ми повністю розуміємо, що зробили помилку, і розуміємо масштаб проблеми! Морально ми вчинили неправильно стосовно інших людей та сімей, і щиро приносимо за це вибачення», — написала блогерка.

Таня Пренткович виправдовується за виїзд чоловіка на Мальдіви

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Скандал з номером «Кварталу 95» про переселенку зі Скадовська: що відомо