Поїзди не їздитимуть до Чернівецької та Житомирської областей із 7 до 12 березня
Дія

Держкомісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій призупинила продаж залізничних квитків до Чернівецької та Житомирської областей.

Згідно з рішенням комісії про «червоні» карантинні зони, «Укрзалізниця» може подовжити заборону на продаж і після 12 березня, до кінця дії посиленого карантину.

Про це повідомляє «Укрзалізниця» на своєму сайті.

Також обмежать висадку та посадку пасажирів, які вже купили квитки, на дати після 7 березня включно.

До 6 березня включно всі пасажири з придбаними квитками зможуть без перешкод дістатися до місця призначення залізницею. Також обмеження не стосуються пасажирів, чиї рейси розпочнуться до 00:00 7 березня та завершаться вже під час дії обмежень.

«Укрзалізниця» обіцяє ретельну дезінфекцію всіх вагонів, які прямують через зону посиленого карантину.

Залізничники обіцяють, що пасажирам із квитками до Чернівців, Житомира та областей доступні для висадки та посадки інші станції за маршрутом прямування поїзда, якщо ці станції знаходяться за межами «червоної» зони.

Жителям Чернівців та східної частини області може стати в нагоді можливість доїхати в напрямку Києва зі станцій Тернопільської області (Заліщики, Товсте, Чортків) поїздом Рахів — Київ або поїздом з Кам'янця-Подільського.

Також залізничники нагадують про станції, що межують з Житомирською областю: Рокитне-Волинське, Шепетівка, Полонне, Фастів або станція Вінниця, яка є транзитним хабом для поїздів Західного, Одеського та Київського напрямків.

«Укрзалізниця» обіцяє спецрейси для доставки людей з зони карантину.

У Чернівецькій області влада посилила карантин