Поїздка Тищенка до Таїланду: депутата звільнили з посади заступника голови фракції «Слуга народу»

Народного депутата Миколу Тищенка, який зібрався до Таїланду, звільнили з посади заступника голови фракції «Слуга народу».

Про це повідомила речниця фракції Юлія Палійчук.

За її словами, засідання фракції відбудеться найближчим часом.

Глава фракції Давид Арахамія попросив скликати його, щоб виключити Тищенка зі складу фракції. Очільниця партії Олена Шуляк повідомила, що відповідне рішення вже ухвалили.

«Впевнений, нікому не потрібно пояснювати, за що. Сподіваюся, після цього до всіх остаточно дійде, у чому полягає робота депутата воюючої країни», — додав Арахамія.

26 січня стало відомо, що Тищенко у розпал війни зібрався у Таїланд «покращувати взаємодію з українською громадою». Представники посольства розмістили запрошення на зустріч з депутатом для українців, що проживають в Таїланді.

Місцем проведення зустрічі обрали 4-зірковий готель Novotel Bangkok Ploenchit Sukhumvit. На сайті бронювання booking.com номер на двох із сніданком на лютий 2023 коштує в ньому близько $85 за добу.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Придбав маєток у центрі Києва: нардепа Халімона звільнять з посади заступника голови фракції «Слуга народу»