Поліцейські у США пропустили виклик на пограбування через гру Pokеmon Go. Їх звільнили
Unsplash

У Лос-Анджелесі звільнили двох поліцейських, які проігнорували повідомлення про пограбування в ТЦ, намагаючись спіймати покемона в грі Pokеmon Go.

Луї Лозано та Ерік Мітчел почули виклик через радіо, але були занадто зайняті переслідуванням Снорлакса, рідкісного персонажа гри, повідомляє The Guardian.

Згідно з даними відеореєстратора з машини поліцейських, вони навіть обговорювали, чи варто їм їхати на виклик. Згодом можна почути вигук Мітчела «Попався!», який свідчить про те, що покемона таки спіймали.

Після цього поліцейські не поїхали на місце злочину, а вирушили в інше місце ловити ще одного персонажа. Інцидент стався у 2017 році, але деталі апеляційний суд розкрив лише зараз. Обох чоловіків звільнили, хоча вони намагалися оскаржити це рішення.

Pokemon Go — гра з елементами доповненої реальності, випущена у 2016 році. Гравці намагаються зловити віртуальних покемонів, які відображаються в реальному світі через камеру смартфона.

Раніше Chas News писав, що жорстокі відеоігри не провокують дітей на насильство щодо людей у ​​реальному житті.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити. 

Відеоігри, здоровий спосіб життя та цифровий одяг. Instagram назвав тренди 2022 року