Поліція знайшла чоловіка, який напав на волонтерку в Києві (відео)

Поліція Києва спільно з СБУ знайшла чоловіка, який напав на місцеву волонтерку в Оболонському районі міста.

Нападником виявився місцевий житель 1950 року народження. Йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу — хуліганство. Санкція статті передбачає позбавленням волі, строком до чотирьох років.

Інцидент стався 2 травня, коли дівчина поверталася додому після прощання із загиблою бойовим медиком Іриною Цибух. Двоє чоловіків почали до неї чіплятися, а, коли вона відповіла, що не розуміє російської мови, стали ще більш агресивно поводитися.

Вони почали насміхатися з неї, викрикувати антиукраїнські гасла і казати, що «скоро сюди прийдуть росіяни». Коли жінка почала знімати їх на камеру, один із чоловіків підбіг до неї, вилаяв її та намагався забрати у неї телефон, після чого відео обірвалося.

За словами волонтерки, чоловік, що вирвав телефон, плюнув їй в обличчя та постійно імітував кидок гаджета об асфальт. Коли жінка силою забрала свою річ, другий чоловік вдарив її по обличчю. Її також вдарили по ногах, де залишилися садна та гематома.

Пост дівчини про напад в Instagram отримав великий розголос.

Потерпіла підтвердила, що правоохоронці затримали одної з нападників, але іншого, який вдарив її по обличчю, ще не знайшли.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Ексначальник Генштабу Молдови зливав російському ГРУ секретну інформацію — розслідування