Помер актор і режисер Армен Джигарханян
aakc-nairi.kz

Актор і режисер Армен Джигарханян помер в ніч на 14 листопада у віці 85 років, повідомляє «РІА Новости», посилаючись на представника театру Джигарханяна. Друг артиста Артур Согомонян підтвердив «Інтерфаксу» цю інформацію: «На жаль, Армен Борисович помер. Серце зупинилося о шостій ранку».

Уквітні 2018 року Армена Джигарханяна госпіталізували з інфарктом, він знаходився в комі. Після відновлення він повернувся до роботи в театрі, але потім його ще кілька разів госпіталізували. Лікарі підозрювали гіпертонічний криз і невралгію, але серйозних захворювань не виявляли. Після цього Джигарханян планово обстежувався в лікарнях.

Армен Джигарханян — народний артист СРСР і один із найвідоміших акторів. Народився 3 жовтня 1935 року. Він дебютував у кіно в 1960 році. Популярність до нього прийшла після фільму «Здрастуй, це я!». Він знявся в більш ніж 200 фільмах, серед них — «Нові пригоди невловимих», «Собака на сіні», «Здрастуйте, я ваша тітка», «Місце зустрічі змінити не можна».

У 1996 році Джигарханян став президентом і художнім керівником Московського драматичного театру під керівництвом Армена Джигарханяна. Театр створили на основі курсу акторського факультету ВДІКу, де він викладав.

Клавішник Uriah Heep Кен Генслі помер у віці 75 років