Помер боксер Володимир Вірчіс. ЗМІ пишуть, що він наклав на себе руки (фото, оновлено)
Getty Images

У п’ятницю, 28 січня 2022 року, стало відомо про смерть Володимира Вірчіса, колишнього боксера-професіонала. Йому було 48 років.

ЗМІ повідомляють, що напередодні він пішов з дому та не повернувся. Начебто останнім часом Вірчіс перебував у депресії, а зараз наклав на себе руки.

В поліції повідомили, що Вірчіса знайшли повішеним поблизу будинку на вулиці Раїси Окіпної.

Водночас, журналіст Денис Казанський написав, що напередодні трагедії Вірчіс прийшов на суд до політика Владислава Мангера, який є обвинуваченим у вбивстві Катерини Гандзюк. Вірчіс публічно вимагав у Мангера повернути борг, на що Мангер попросив Вірчиса «не влаштовувати сцен».

«В минулому Вірчіса та Мангера пов'язували приятельські стосунки. Вірчис навіть заступався за Мангера, коли того заарештували. І ось так закінчилася ця дружба», — пише журналіст.

Владислав Мангер та Володимир Вірчіс

Володимир Вірчіс — уродженець Каховки Херсонської області.

В минулому він — відомий боксер-професіонал, який виступав у важкій вазі. Його професійна кар’єра тривала з 1999 по 2009 рік.

З 28 боїв Вірчіс виграв 26 і лише двічі програв. Він був  чемпіоном Європи серед профі за версією EBU, а також володів поясами інтерконтинентального чемпіона IBF і WBO.

У 2008 році Вірчіс проводив відбірковий бій за право повести поєдинок за титул чемпіона світу за версією WBC, але програв за очками кубинцю Хуану Карлосу Гомесу.

Після закінчення кар’єри Вірчіс займався бізнесом.

Також він був частим гостем спортивної та світської тусовки.

вірчис писанка