Померла відома українська актриса та телеведуча Руслана Писанка

56-річна українська актриса і телеведуча Руслана Писанка померла в ніч з 18 на 19 липня. 

Про це повідомляє «Сніданок з 1+1».

Відзначається, що актриса після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну виїхала до Німеччини, де лікарі у неї діагностували важку хворобу. 

«Велика війна змусила її виїхати до Німеччини. Там лікарі діагностували важку хворобу. Руся практично нікому не говорила про свою війну. Стежила за всіма подіями, допомагала, сміялася в трубку, будувала плани на майбутнє. Але хвороба сьогодні вночі нашу Русю забрала», — йдеться у повідомленні.

Що відомо про Руслану Писанку 

Руслана Писанка народилася 17 листопада 1965 року у Києві. Жила досить насиченим життям. Вела прогноз погоди разом із Олексієм Дівєєвим-Церковним, після цього стала знаменитою. 

Далі — вела програми «Погода від Руслани Писанки» на радіостанції «Ретро FM Україна» та шоу на 1+1 «Твій День».

Знімалася у кіно в Україні, росії, а також у Польщі та Нідерландах. Лауреат Державної премії України ім. Довженка за акторську роботу у фільмі «Москаль-чарівник», нагороджена Орденом Святого Володимира.

Крім телевізійної та акторської творчості, Писанка брала участь у різних проєктах — «Танці із зірками», «Зважені та щасливі», «Зірка+Зірка».

З 2012 року одружена з бізнесменом Ігорем Ісаковим. Дітей не мала. 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Помер перший президент України Леонід Кравчук