Порошенко купив телеканал «Прямий», щоб Зеленський його «не закрив» (відео)
УНІАН

П’ятий президент України та лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко купив телеканал «Прямий» у Володимира Макеєнка. Політик підкреслив, він придбав ЗМІ, щоб чинний український лідер Володимир Зеленський його не закрив.

Про це він розповів під час телемарафону «Сьома річниця Революції Гідності».

«Вчора я мав вечерю з однією з послів «Великої Сімки», і в мене розривався телефон, він став червоним. З усіх джерел я отримав повідомлення — 19 числа проти пана Макеєнка будуть запровадженні санкції, канал «Прямий» буде закритий. Я отримав 18 повідомлень. Частину з яких я показав послу»,  — говорить лідер ЄС.

Порошенко вважає, що опозиційні проукраїнські канали «заважають» владі «жити».  

«Володимире Олександровичу, завтра на Раді національної безпеки і оборони ви можете запроваджувати санкції проти «терориста» Порошенка, але я дуже раджу вам уважно подивитися, чим закінчив Янукович, який так намагався закрити «5 канал». Ретельно по дням відслідкуйте. Підкажу — закінчив він погано. Я буду робити все від мене залежне для того, щоб захистити свободу слова», — наголосив Порошенко.

Chas News повідомляв, що «справу» проти Порошенка, Обами і Байдена сфабрикували за «вкидом» російської «фабрики тролів». 

Раніше Порошенко заявив, що санкціонував спецоперацію із затримання «вагнерівців» в 2018 році. 

СБУ проводить перевірку «1+1». Влада хоче дізнатися, хто є бенефіціаром і впливає на канал