На самоізоляції. Петро Порошенко заразився коронавірусом

П'ятий президент України і лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко заразився коронавірусом. 29 вересня політик отримав позитивний результат тесту. Зараз експрезидент перебуває на самоізоляції. 

Про це він повідомив на своїй Facebook-сторінці. 

«Невчасно. Дуже шкодую, що змушений зробити перерву в поїздках по регіонах. За шість останніх років звик переносити хвороби на ногах. Але ця підступна. Дуже підступна. Тому відсьогодні лікуюся вдома. Сподіваюся на швидке одужання і закликаю всіх українців берегти себе!», — написав політик.

 

Отримав позитивний тест на Covid. Невчасно. Дуже шкодую, що змушений зробити перерву в поїздках регіонами. За шість...

Posted by Петро Порошенко on Tuesday, September 29, 2020

Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов також заразився коронавірусом. Зараз він перебуває в лікарні, повідомляє KHARKIV Today посилаючись на коментар прессекретаря Харківської облради Володимира Дягілєва.

«Сергій Чернов на амбулаторному лікуванні. У нього теж підтверджений коронавірус, десь тиждень. Він уже одужує, до сесії він повинен бути», — повідомив він.

В обласній раді COVID-19 підтвердили приблизно у 20 осіб, розповідає Дягілєв.

На коронавірус захворіла і голова партії «Голос» Кіра Рудик. Про це вона написала на своїй Facebook-сторінці.

«Сьогодні отримала позитивний тест на COVID. Останні декілька днів була висока температура, напевно, найвища в моєму житті. Всі інші симптоми – схожі на грип. Смак та запах відчуваю, але, кажуть, це ненадовго. Сьогодні почуваю себе набагато краще, ніж учора», — каже політик.

 

Друзі, сьогодні отримала позитивний тест на COVID. Останні декілька днів була висока температура, напевно, найвища в...

Posted by Kira Rudik on Tuesday, September 29, 2020

За добу в світі, за підрахунками агентства Reuters, від COVID-19 помирає близько 5400 чоловік або ж близько 226 осіб на годину. Це дорівнює приблизно 226 людям на годину, або одній людині кожні 16 секунд. Кількість смертей від нового коронавірусу у 2020 році вдвічі перевищує кількість людей, які щорічно помирають від малярії.

Раніше ми писали, що Юлія Тимошенко подолала кризовий стан в боротьбі з коронавірусом. 

Читайте також: У Швеції створили простий і надійний експрес-тест на коронавірус.