«Постійно оцінюємо ситуацію». У McDonaldʼs прокоментували чутки про відкриття ресторанів в Україні

Компанія McDonaldʼs постійно оцінює ситуацію в Україні та має амбіції відновити роботу своїх ресторанів у деяких регіонах країни.

Про це розповіла Алеся Муджирі  керівник відділу звʼязків із громадськістю у McDonaldʼs.

«Зараз ми постійно оцінюємо ситуацію. У деяких областях ми маємо амбіції відновити роботу, але в поточній ситуації не можемо озвучувати конкретні плани. Слідкуйте за оновленнями, як тільки у нас будуть плани, ми їх не приховуватимемо. Але зараз планів відкривати ресторани в серпні немає, втім у нас є амбіції відновити роботу в майбутньому», — зазначила Муджирі.

Також вона додала, що компанія McDonaldʼs продовжує виплачувати зарплати своїй команді та передала продукти з ресторанів і складів на гуманітарні потреби — понад 700 тонн продукції на суму понад 130 млн грн. Також компанія допомагає українським лікарням з обладнанням і медикаментами.

Нагадаємо, 19 червня 2022 року Дмитро Кулеба, міністр закордонних справ України повідомляв, що українське МЗС активно переконує McDonaldʼs повертатися.

Тоді він зазначив, що міністерство встановило звʼязок з українським офісом, а потім і з штаб-квартирою McDonald’s у США. Також українські дипломати порушили це питання в офіційних контактах з урядом США. 

Також наприкінці червня низка ЗМІ поширила інформацію, що відкриття закладів McDonald’s в Україні може початися з серпня. 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Жери і крапка». У мережі жартують з приводу відкриття «імпортозаміщених» ресторанів McDonald's в рф (фото, відео)