«Посвята першокурсників»: поліція розслідує побиття студентів у гуртожитку на Львівщині
Скріншот із відео, канал TrueUA_info

У мережі оприлюднили відео побиття у присутності очевидців студентів одного з училищ Львівської області.

У поліції повідомили, що встановили усіх учасників інциденту та відкрили кримінальне провадження за статтею хуліганство, вчинене групою осіб (ч. 2 ст. 296 КК України). Санкція статті передбачає до п'яти років обмеження волі або до чотирьох років ув'язнення. 

На відео у гуртожитку студенти старшого курсу училища, одягаючи боксерську рукавицю, по черзі б’ють першокурсників, а за цим спостерігають багато очевидців. Саме побиття сталося ще наприкінці жовтня.

Місцеве видання Золочів.нет встановила, що інцидент трапився у гуртожитку Червоненського вищого професійного училища, яке розташоване у селі Червоне Золочівського району Львівщини.

Побиття відбулося пізно ввечері, коли студенти вже мали спати. Тоді студенти старших курсів влаштували першокурсникам так звану «посвяту» під час якої били їх.

Директорка закладу Тетяна Салабай у коментарі виданню сказала, що «не може зрозуміти такої жорстокості дітей».

Червоненське ВПУ розташоване у селі Червоне за 6 км від Золочева. В училищі відбувається навчання за шістьма напрямками: перукар, кравець, тракторист (слюсар), електрозварник (коваль, водій категорій B і C), пекар-кондитер.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

На Закарпатті викрили чотирьох ухилянтів з підробленими документами (фото)