Повернення легенди рингтонів. Crazy Frog після тривалої паузи випустив новий кліп (відео)

Анімаційний персонаж Шалене жабеня, більш відоме як Crazy Frog, випустив новий кліп на трек Tricky.

Відеоробота з'явилась на його YouТube-каналі вперше за останні 11 років.

Трек під назвою Tricky — мікс класичних хітів, натхнених трендами TikTok — It's tricky RUN DMC і M to the B Millie B.

За словами Вольфганга Босса, президента A&R Sony Music, який продюсував і володіє усією музикою Crazy Frog через свій звукозаписний лейбл Mach 1, рішення повернути «легенду рингтонів» послідувало за зростанням інтересу до YouTube і соцмереж.

Босс сподівається, що в епоху, коли «рингтон повністю мертвий», свіжий трек і відео знайдуть нове покоління шанувальників у TikTok, де створюється більшість сучасного вірусного музичного контенту.

Окрім оновленого звучання, у кліпі є й відсилки до сучасних тенденцій.

Так, у кадрі можна побачити секретну базу для ультрабагатих космічних туристів Spase Y, що відразу змушує згадати про компанію Ілона Маска та його програму космічного туризму.

Історія успіху персонажа Crazy Frog

Crazy Frog, синя анімована амфібія, відомий тим, що їздить на уявному мотоциклі, імітуючи звук його двигуна.

Персонаж був створений у 2003 році шведським дизайнером Еріком Вернквістом для супроводу дивного звукового ефекту, автором якого став 17-річний студент із Гетеборга Даніель Мальмедаль.

У 2005 році рінгтон з Божевільним жабеням очолив світові чарти, у тому числі у Великій Британії, де він займав перше місце протягом чотирьох тижнів.

Відео Axel F, у якому Crazy Frog на уявному мотоциклі тікає від роботів-амбалів, уперше завантажене у 2009 році, набрало 3,1 мілрд переглядів і є 19-м за популярністю відео в історії YouTube.

Роботи-собаки від Boston Dynamics повторили танець Міка Джаггера (відео)