Повітряні сили інформуватимуть про загрозу ракетних атак: де дивитись

Повітряні сили ЗСУ повідомлятимуть українців про загрози ракетних ударів та атак дронами-камікадзе у своєму офіційному Telegram-каналі.

Про це повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону

Він пояснив, що багато українців раніше отримували цю інформацію з різних моніторингових пабліків. Тож після численних запитів громадян та журналістів Повітряні сили почали з 16 червня інформувати про загрози атак.

«Громадяни довіряють тому чи іншому пабліку, і постійно хочуть бачити свіжу, оновлену інформацію щодо того, хто саме і з якого напрямку і як атакує. У Повітряних силах ми теж, зрештою, будемо це робити (інформувати про основні напрямки атак, — ред.), громадян це турбує, і багато запитів було від представників ЗМІ, які хотіли бачити окрім додатка (про повітряні тривоги, — ред.) ще й Повітряні сили», — розповів Ігнат.

Приклад інформування про загрози від Повітряних сил

Відзначимо, під час повітряної атаки на Київ вдень 16 червня сили ППО збили шість аеробалістичних ракет «Кинджал» та шість крилатих ракет «Калібр».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Огляд і спростування пропаганди за 8—14 червня