Працівник військкомату стріляв на ринку в Рені: поліція відкрила справу (відео)

18 червня на ринку у місті Рені Одеської області працівник ТЦК вистрілив у гору під час вручення повістки. Про це повідомили в обласній поліцій.

Напередодні у мережі з'явилося відео, на якому чоловіків у військовій формі на ринку звинувачували у стрілянині. Автор стверджував, що працівник військкомату відкрив стрілянину у гору, намагаючись затримати чоловіка. Згодом цю інформацію підтвердили правоохоронці.

«Попередньо поліцейські встановили, що між двома представниками районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки й місцевим громадянином під час вручення йому повістки виник конфлікт. У ході словесної перепалки один із представників органу військового управління здійснив  постріл у гору зі стартового пістолета», — йдеться у повідомленні.

Зараз правоохоронці проводять слідчі дії з усіма учасниками інциденту та вилучили зброю, набої, стріляну гільзу й інші речові докази.

Відкрито провадження за ч. 4. ст. 296 Кримінального кодексу України — «хуліганство, вчинене  із застосуванням предмета, пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Верховна Рада зменшила граничний вік призовників із 27 до 25 років.