Прем’єр-міністр Британії одружився на таємній церемонії
Rebecca Fulton

Прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон одружився зі своєю нареченою Керрі Сімондс на таємній церемонії у Вестмінстерському абатстві.

Про це повідомляє BBC.

Представник Даунінг-стріт розповів ЗМІ, що весілля відбулося у вигляді «невеликої церемонії». Наступного літа пара планує знову відсвяткувати весілля зі сім'єю і друзями, каже інсайдер.

Газета The Mail on Sunday повідомила, що на церемонію запросили 30 гостей. Це максимальна кількість учасників, дозволена відповідно до COVID-обмежень в Англії.

У Мін'юсті — романтика! Офіційний акаунт відомства опублікував рекламу весільних фото

Газета The Sun повідомила, що старші помічники на Даунінг-стріт не знали про весілля заздалегідь. Невелика кількість церковних чиновників брала участь в підготовці католицької церемонії.

Джонсон був одружений двічі. Проте Римо-католицька церква дозволяє розлученим повторно одружуватися, якщо попередні шлюби укладалися за межами Римо-католицької церкви, додає медіа.

ЗМІ вперше пов’язали Сімондс та Джонсона у романтичних стосунках на початку 2019 року. Пара розповіла про заручини та вагітність Сімондс у лютому 2020-го. Їхній син Вілфред народився в квітні минулого року.

Борис Джонсон став першим за майже 200 років прем'єр-міністром, який одружився на своїй посаді. Останнім прем'єр-міністром, що одружився на своїй посаді в 1822 році, був Роберт Бенкс Дженкінсон.

Індійська пара взяла шлюб у повітрі, щоб уникнути карантинних обмежень