Президент Польщі Анджей Дуда приїде сьогодні на три дні до Києва
УНІАН

Сьогодні, 22 серпня, з триденним візитом до України прилетить президент Польщі Анджей Дуда. Він візьме участь у «Кримській платформі», зустрінеться з Володимиром Зеленським, президентами Естонії, Латвії та Литви, а також передасть гуманітарну допомогу Україні.

Програму його візиту оприлюднили на офіційному сайті. 

З неї відомо, що 23 серпня Дуда візьме участь у саміті «Кримської платформи» та зустрінеться з президентами Естонії, Латвії та Литви. Того ж дня він разом з главами інших делегацій відвідає офіс «Кримської платформи». Пізніше очільник Польщі зустрінеться з поляками, які проживають в Україні, і членами правління Міжнародної асоціації польських підприємців в Україні. У кінці дня Дуда візьме участь у в гала-концерті в Національній опері України імені Тараса Шевченка, організованому до 30-річчя незалежності України.

24 серпня Дуда зустрінеться із Зеленським, щоб обговорити деякі питання та висловити позицію Польщі щодо територіальної цілісності України. У кінці президент Польщі відвідає логістичний центр «БІОКОН», щоб передати Україні медичне обладнання для боротьби з пандемією COVID.

Меркель визнала, що Мінські домовленості не працюють, а Росія може шантажувати Європу газом