Прикордонники не видавали Аліні Паш пред'явлену нею довідку про законний перетин адмінмежі з Кримом — ЗМІ
УНІАН

У Державній прикордонній службі заявили, що не видавали переможниці Нацвідбору на Євробачення Аліні Паш пред'явлену її командою довідку про законний перетин адмінмежі з Кримом.

Про це пише «Українська правда» з посиланням на коментар Андрія Демченка, речника ДПСУ.

Прикордонники проаналізували документ, який команда Аліни Паш надала, щоб підтвердити законність її поїздки на анексований півострів.

«Повідомляємо, нам не відомо, що за документ опублікований мовником, адже підрозділами Держприкордонслужби такий не створювався, та під таким номером нікому не надавався», — заявили в ДПСУ.

Андрій Демченко додав, що у відомство надійшло й звернення самої співачки щодо її перетину кордону, яке зараз опрацьовують.

Раніше Chas News писав, що переможницю українського Нацвідбору на Євробачення звинуватили в незаконному перетині українського кордону при поїздці в Крим.

У 2019 році Паш підтвердила, що літала на півострів через Москву, але вже у 2022 році заперечила це. 

Через скандал Микола Чернотицький, голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії, заявив, що не підпише угоду з Аліною Паш до отримання інформації від ДПСУ. Офіційну відповідь мають надати найближчим часом.

Співачка ж наполягає, що не порушувала закон, а довідку в ДПСУ брали члени її команди.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Російського актора не пустили в Україну. Він відвідував окупований Крим (відео)