Прикордонники не випустили Порошенка за кордон (відео)

Прикордонники не випустили п’ятого президента Петра Порошенка у закордонне відрядження. Про це він сам повідомив у Facebook.

«Знову театр абсурду на кордоні. Маю підписане відрядження головою Верховної Ради, але прикордонники мене не пропустили. Я далекий від думки, що прикордонники діяли за власної ініціативи. Кожен може сам здогадатися, хто ж скасував документ, підписаний спікером парламенту», — написав він, а на відео з пункту пропуску заявив, що за цим рішенням стоїть Офіс президента.

Відповідно до розпорядження спікера Руслана Стефанчука, яке показав Порошенко, він отримав погодження на відрядження до США з 1 по 8 грудня для участі у Форумі Міжнародного демократичного союзу.

Лідер Євросолідарності розповів, що планував зустріч з спікером Палати представників Майком Джонсоном щодо схвалення допомоги Україні, а також мав провести переговори у Європі, зокрема з поляками про зняття блокади наших перевізникі на кордоні.

Оновлено

Нардеп Олексій Гончаренко повідомив, що розпорядження на відрядження Порошенка скасував перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Ми не досягли бажаних результатів. І це факт»: Зеленський про контрнаступ на півдні