Прикордонники зупинили чотири спроби незаконного ввезення IPhone 15 Pro Max в Україну (фото)

Прикордонники завадили чотирьом спробам незаконного ввезення через кордон гаджетів IPhone 15 Pro Max.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

У понеділок, 25 вересня легковик «БМВ», яким їхав 32-річний українець в Україну, зупинили на пункті пропуску «Рава-Руська». Для контролю чоловік обрав смугу «зелений коридор», чим засвідчив, що не має предметів, обов’язкових до декларування, або обмежених до переміщення через кордон.

Проте прикордонники вирішили перевірити автомобіль ретельніше. Під час спільного з оперативними співробітниками та митниками огляду правоохоронці виявили партію незадекларованих гаджетів.

У багажному відділенні та серед особистих речей уродженець Львівщини приховав 35 телефонів Apple IPhone 15 Pro.

В іншому випадку, під час огляду легкового автомобіля «Опель», який прямував із сусідньої країни через пункт пропуску «Шегині», оглядовики серед особистих речей виявили два IPhone 15 Pro Max.

Ще вісім телефонів IPhone 15 Pro Max виявили у двох випадках прикордонники Чернівецького загону в пункті пропуску «Порубне». Гаджети намагалися потай ввезти громадяни України та США.

За цими фактами працівники митниці склали протоколи, незадекларований товар вилучили встановленим порядком. Орієнтовна вартість гаджетів становить майже 2,8 млн грн.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Прикордонники зупинили росіянина, який прикрасив свій паспорт написом «Слава Україні» та сердечком (фото)