Принц Чарльз відкриє доступ до королівських палаців, коли стане королем — ЗМІ
Getty Images

Принц Чарльз відкриє доступ до королівських палаців, коли стане королем.

Про це повідомляє The Guardian.

Принц Уельський хоче, щоб Букінгемський палац, Клеренс-хаус, Віндзорський замок, Сандрінгем і Балморал перейшли з «приватних приміщень у загальнодоступні місця».

До пандемії коронавірусу частини королівських резиденцій були відкриті для громадськості, але деякі лише в певний час року. Спадкоємець престолу бажає, щоб були відкриті більші частини резиденцій і це діяло б довший період рокуНаразі з цього приводу тривають консультації за участю герцогині Корнуольської, герцога та герцогині Кембриджської та інших королівських осіб.

Принц Гаррі порівняв перебування у королівській родині із зоопарком

Букінгемський палац та його сади — одні з приміщень, які можуть бути відкриті протягом року, коли Чарльз стане королем, зокрема, коли він там перебуватиме. У квітні вперше в історії відкрили продаж квитків на пікнік на галявинах Букінгемського палацу, однак продаж довелося тимчасово припинити через високий попит.

Державні кімнати Букінгемського палацу відкриваються щоліта та демонструють тематичні виставки. Цьогоріч з травня по вересень палац також буде відкритий, з невеликими екскурсіями, що дозволять людям побачити багато його кімнат, прикрашених скарбами з королівської колекції. З липня можна буде побачити й сад.

Chas News повідомляв, що принц Чарльз представив колекцію одягу. 

Принц Чарльз із дружиною зробили щеплення від COVID-19