«Пробіг під каштанами» цього року пройде у двох форматах

Традиційний «Пробіг під каштанами» в Києві цього року не збираються скасовувати. Він має відбутися 30 травня.

Про це повідомили організатори заходу.

«У 2020 році у зв’язку з COVID-19 ми вперше змінили формат проведення заходу. Пробіг відбувся онлайн та отримав досить сильну підтримку від учасників. Запланований 28-й старт ми перенесли на 2021 рік, в очікуванні кращої ситуації. Найголовнішим питанням при підготовці до заходу є формат його проведення: зустрітися на майдані Незалежності з дотриманням усіх заходів безпеки чи підтримати проєкт онлайн. Ми провели опитування серед представників команд та індивідуальних учасників. На сьогодні понад 90% відповідей на користь офлайн зустрічі», — повідомила Ірина Кузнєцова, ініціатор проєкту.

Організатори благодійного проєкту готують два формати проведення 28-го «Пробігу під каштанами» 30 травня 2021 року — офлайн і онлайн.

Традиційний старт передбачає обов’язкове дотримання правил гігієни — правильно одягнена маска та дотримання відстані між учасниками. Вітаються наявність дезінфекторів та / або рукавичок у відвідувачів, окулярів, власних пляшок з водою.

Також до проєкту можна буде долучитися онлайн. Для цього слід завантажити мобільний додаток Strava, зареєструватися та долучитися до групи «Пробіг під каштанами». В день заходу вийти на прогулянку або пробіжку, відкрити додаток, натиснути старт, через 5 км — фініш. Можна зробити фото з пробіжки, завантажити його в додаток і зберегти результати старту.

Благодійний внесок становить 200 грн, на «Спортивний пробіг»  400 грн. Внески за традицією направлять Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Зареєструватися на пробіг можна:

  • на сайті probig.kiev.ua до 25.05.2021;
  • в офісі (Київ, вул. Золотоустівська, 10-12, офіс 4) з 11 по 25 травня у будні з 11:00 до 20:00;
  • на майдані Незалежності 30.05.2021 з 7:30 до 10:00.