Пропагандистка «Першого каналу» зламала руку під час прямого ефіру, присвяченого Криму (відео)

Ведуча російського «Першого каналу» Катерина Стриженова під час прямого ефіру ток-шоу, присвяченого Криму, невдало впала і зламала руку.

Її доправили до лікарні.

Руслан Осташко, співведучий Стриженової, розповів, що в студії була напружена атмосфера. А падіння колеги пояснив тим, що вона «часто дуже близько до серця все сприймає». Мовляв, вона задумалася, оступилася і впала.

У ток-шоу обговорювали нещодавню заяву про Крим міністра з питань тимчасово окупованих територій України Олексія Рєзнікова. Він сказав, що громадян Росії, яких завезли в окупований Крим, вишлють, коли півострів повернеться під контроль України.

Що стосується долі цих людей, яких завезли. Вони не громадяни України, вони приїхали або добровільно, або насильно. Я не люблю слова «депортація», воно несе дух сталінського режиму. Але українським законодавством передбачено видворення з країни

Також на ток-шоу обговорювали тему Голодомору.

Деякі гості студії казали, що Росії треба попросити вибачення за свої гріхи і покаятися.

«За що ще ми повинні покаятися — після реклами», — закінчила Стриженова свою репліку, позадкувала, оступилася на сходинці та впала.

В коментарях до відео падіння ведучої на Youtube користувачі іронізують про «карму» та «боже покарання» кремлівської пропагандистки.

У Німеччині закривають рахунки Russia Today i Ruptly. У Кремлі пообіцяли жорстко відповісти