Прорив добровольцями кордону рф: ЗМІ назвали втрати російської армії

В результаті боїв після прориву кордону рф 12 березня четверо російських військовослужбовців загинули, близько дев'яти поранені.

Про це повідомляє Telegram-канал ASTRA.

«4 військовослужбовці Росгвардії загинули, 4 поранені 12 березня в районі села Нежеголь Шебекинського міського округу Бєлгородської області. Їх атакував безпілотник. У тому ж місці БПЛА знищив автомобіль Росгвардії «Урал» і гармату-гаубицю Д-20», — йдеться у повідомленні.

Крім того, щонайменше два військовослужбовці мо рф поранені вранці 12 березня в ході перестрілки в районі села Журавлівка Бєлгородського району Бєлгородської області.

«Ще кілька військовослужбовців мо рф також отримали поранення в районі Журавлівки, їх точна кількість невідома», — повідомляють джерела ASTRA.

Ще один військовослужбовець Позавідомчої охорони нібито поранений внаслідок ракетної атаки та атаки БПЛА на Грайворон Бєлгородської області 12 березня. Внаслідок обстрілу у місті пошкоджено будівлі ФСБ, поліції та суду.

Прорив кордону рф добровольцями: що відомо

12 березня стало відомо про прорив кордону рф добровольцями легіону «Свобода Росії», РДК, «Сибірський батальйон». Зокрема, у Бєлгородській області, прорвавшись на танках, вони просувалися за кількома напрямками. При цьому добровольці «Свобода Росії» виклали відповідне звернення, у якому заявили, що «легіон іде на вибори».

Загалом під час рейду ДРГ на Бєлгородську область постраждали 10 мирних жителів, загинув один учасник тероборони, — заявив губернатор Бєлгородської області Гладков.

Пізніше стало відомо, що добровольці взяли під контроль село Теткіне Курської області рф. Пізніше інформацію було уточнено — бої за населений пункт тривають. 

Губернатор Курської області підтвердив, що на кордоні точилися бої. Напередодні було заявлено, що Теткіно повністю контролюється ЛСР. Вранці 13 березня у легіоні заявили, що «ночували у рідних краях».

Про втрати серед військовослужбовців влада рф не повідомляла. Про втрати серед військовослужбовців ЗСУ під час рейду ЛЗР чи РДК також не повідомляли, а російська влада заявила, що «вбито понад 100 осіб», але підтверджень даної інформації немає.

Крім того, цей інцидент прокоментував російський президент владімір путін. За його словами, це може бути спроба зірвати вибори.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У росії розбився військово-транспортний літак Іл-76: що відомо (відео)