Проти колишніх ізраїльських власників. Коломойський та Боголюбов отримали позови від «Приватбанку» через газету «Голос України»
УНІАН

«Приватбанк» через газету «Голос України» повідомив про вручення ізраїльських позовів своїм колишнім власникам Ігорю Коломойському та Геннадію Боголюбову. 

Про це повідомила пресслужба «Приватбанку». 

Позов вручити також Вячеславу Карташову, давній довіреній особі Коломойського та Боголюбова. Він зараз обіймає посаду Директора Департаменту юридичного супроводу в ПАТ «Укрнафта». У банку пояснили, що інформували про позов через газету, бо ексвласники переховувалися під час його особистого вручення. 

«Відповідно до рішення ізраїльського суду від 26 квітня 2021 року, банк публікує повідомлення в газеті Голос України для вручення ізраїльського позову в Україні Ігорю Коломойському та Геннадію Боголюбову, а також іншому відповідачу – Вячеславу Карташову», — йдеться у заяві «Приватбанку». 

Позов стосується незаконного привласнення та відмивання коштів. Колишнє керівництво підозрюють у щонайменше $600 млн незаконного виведення з Банку у період з 2007 по 2011 роки та розміщені їх на банківському рахунку в Ізраїльському Банку Дисконт (Israel Discount Bank).

Справа «Приватбанку». ВАКС заочно заарештував ексглаву правління Дубілета