Проти Пригожина не закрили справу про заколот, попри обіцянки кремля — росЗМІ

Засновник ПВК «Вагнера» Євген Пригожин залишається під слідством у справі про організацію заколоту. Раніше російська влада обіцяла закрити спрву.

Про це пише «Коммерсант» з посиланням на джерело.

Зазначають, що станом на 26 червня постанова про порушення кримінальної справи не скасована. Співрозмовник видання зазначив, для цього минуло мало часу.

Справою ватажка «вагнерівців» продовжує займатися слідче управління фсб рф.

Нагадаємо, що увечері 23 червня Пригожин заявив, що російська армія вдарила по тилових таборах найманців та додав, що «зло, яке несе військове керівництво країни, має бути зупинено». Він додав, що піде на Москву.

Увечері 24 червня Лукашенко заявив, що за погодженням з путіним поговорим із Пригожиним і вони домовились «про неприпустимість розвʼязування кривавої бійні на території росії». Тоді Пригожин заявив, що його найманці розвертають колони і вертаються в польові табори.

Речник путіна Дмитро Пєсков заявив, що «кримінальну справу стосовно Пригожина буде припинено, і сам він піде до Білорусії». Втім, де перебуває Пригожин зараз, невідомо. 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Міноборони розповіли, куди росія перекидає війська, які були задіяні у заколоті Пригожина