Банк ПУМБ Ріната Ахметова підтвердив купівлю «Ідея Банку». Як він працюватиме
Укрінформ

Банк ПУМБ домовився щодо ключових умов придбання 100% акцій АТ «Ідея Банк» з польською фінансовою групою Getin Holding S.A.

Про це повідомили в пресслужбі ПУМБ.

Сторони планують завершити угоду до кінця першого кварталу 2022 року — після отримання необхідних дозволів від Національного банку та Антимонопольного комітету.

В ПУМБ зазначають, що придбанн «Ідея Банк» має сприяє побудові ефективної банківської моделі з фокусом на розвиток роздрібного бізнесу, а також корпоративного бізнесу в малому та мікросегменті.

Після завершення угоди АТ «Ідея Банк» увійде до складу Банківської групи ПАТ «ПУМБ» як окрема юридична структура і продовжить працювати під брендом «Ідея Банк» у звичайному режимі. 

Банк ПУМБ належить до структур українського бізнесмена Ріната Ахметова.

«Процес інтеграції проходитиме поетапно протягом 3-5 років і буде максимально комфортним для наших клієнтів, партнерів та працівників. На даному етапі в зоні нашої уваги — стабільність інфраструктури ПУМБ та «Ідея Банк», подальший розвиток діджитал-каналів банків та надання якісного та надійного сервісу клієнтам», — повідомив Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

В Україні з’явилися перші офіційні колекторські компанії
НБУ назвав прибутки банків у січні