Путін перехворів на рак та перебував у ізоляції — режисер Олівер Стоун

Американський режисер-прихильник путіна Олівер Стоун, який раніше зняв пропагандистський фільм про кремлівського диктатора, заявив, що він хворів на рак.

Про це він заявив у інтерв’ю в подкасті журналіста Лекса Фрідмана.

На запитання, чому путін наважився на вторгнення, однією з причин режисер назвав неправильні оцінки щодо ситуації в Україні, які повідомляли російському президенту.

«Я не можу вам з впевненістю відповісти, чому путін напав на Україну. По-перше, ми не знаємо, що йому сказали, якщо розвідка справді давала йому правильні оцінки. Можливо, він не був добре поінформований про ступінь готовності українців до співпраці з росіянами в Україні. Це могло бути одним із факторів того, що він некоректно оцінив наслідки вторгнення», — сказав режисер.

Ще однією можливою причиною нападу на Україну Стоун назвав хворобу путіна.

«І не забувайте таку річ: у путіна був рак, і я думаю, він здолав його, але ще був ізольований під час ковіду... Можливо, він втратив контакт із людьми. Але я припускаю, я не знаю точно», — додав Стоун.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Путін серйозно хворий на рак, а в росії вже триває держпереворот — розвідка