Путін приймає ванни з екстракту рогів оленів та їздить з цілою командою лікарів — розслідування (відео)
The Insider

Путін тривалий час панічно переживає за своє здоров'я. До того, що він переховується у бункері і не підпускає близько до себе підлеглих під час нарад та засідань, ми вже якось звикли, а от приймання ванн з екстракту рогів оленів — щось нове.

Крім того, журналісти-розслідувачі «Проекту» до 70-річчя путіна розповіли, що у поїздках путіна завжди супроводжують з десяток лікарів.

Дослідивши контракти, журналісти дійшли висновку, що у 2016-2017 роках президента у середньому супроводжували п'ять лікарів.

До слова, у листопаді 2016-го путін не з'являвся на публіці п'ять днів — і в цей період до сочинського санаторію «Русь» заселилося одразу 12 медиків.

До 2019 року, пише видання, путіна супроводжували вже у середньому дев'ять лікарів.

«Проект» зазначає, що найчастіше із президентом їздить онколог Євген Селіванов, який також займався проблемами щитовидної залози. Його називають «лікарем, який може першим виявити проблеми із щитовидною залозою, зокрема онкологічні».

Видання також розповідає про інтерес Путіна до ванн з екстракту рогів оленів. Йдеться про м'які незакостенілі роги маралів. Зазначається, що таку процедуру Путіну порадив глава міноборони росії сергій шойгу.

Як розповіли журналісти, Шойгу привіз Путіна на Алтай. В одній із спільних поїздок на Алтай шойгу вмовив російського диктатора зануритися у ванну з варевом з оленячих рогів, що специфічно пахне, і йому це сподобалося.

Ця процедура нібито покращує роботу серцево-судинної системи та омолоджує шкіру. Хоча науково не підтверджено, що це корисно, путін неодноразово бував на Алтаї та приймав такі ванни.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Оточення путіна може відсторонити його від влади або ж вбити — екскерівник британської розвідки