Путін знову заговорив про переговори, але ЗСУ мають вийти з чотирьох областей України

Путін знову заявив, що готовий до мирних переговорів, але для цього Україна має виконати певні умови.

Про це він сказав під час виступу в міністерстві закордонних справ рф.

Він заявив, що для переговорів Сили оборони України «мають бути повністю виведені» з територій Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей у межах адміністративних кордонів.

Також російський диктатор хоче, щоб Україна відмовилась від вступу до НАТО, мала нейтральний і без’ядерний статус. Крім того, він забажав, щоб скасували санкцій проти рф.

«Якщо ці умови будуть виконані, з нашого боку негайно, буквально тієї самої хвилини, надійде наказ припинити вогонь і почати переговори. Повторюю, ми це зробимо негайно», — сказав путін.

Він наголосив, що йдеться нібито не про «тимчасове перемир’я» чи замороження конфлікту, а про його «остаточне завершення».

Путін додав, що Москва робить «ще одну конкретну, реальну мирну пропозицію». Якщо Україна та Захід від неї відмовляться, «то це їхня справа, їхня політична і моральна відповідальність за продовження кровопролиття».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

КНДР відправила росії 5 млн снарядів та десятки балістичних ракет — Південна Корея