П'ять депутатів від ОПЗЖ корегували російські обстріли у Маріуполі
Зрадник Костянтин Іващенко

П'ять депутатів міської ради Маріуполя корегували російські обстріли по цивільній інфраструктурі міста, а тепер долучилися до створення окупаційної адміністрації.

Про це повідомляє пресслужба Маріупольської міськради.

«Отримали переконливі свідчення про злочини колабораціоністів з ОП-ЗЖ в Маріуполі. Вони не просто підтримали окупантів, а виступали інформаторами ворожої армії та фактично коригували обстріли критичної цивільної інфраструктури», — йдеться у повідомленні.

За допомогою зрадників, ворожі війська знищили склади з продовольством і медикаментами, вежі мобільних операторів, лінії електропередач та автобуси для евакуації населення.

«Виявилося, що саме зрадники-депутати з ОП-ЗЖ допомогли росіянам швидко паралізувати місто та створити гуманітарну катастрофу. Зараз посібники геноциду в Маріуполі активно сприяють створенню окупаційної адміністрації. », — наголошують у міськраді.

Міська влада Маріуполя передала матеріали щодо колаборантів до СБУ, а також оприлюднила їх імена: Костянтин Іващенко, Дмитро Хаджинов, Євген Хармишев, Наталя Сотнікова та Олена Карпенко.

Раніше пресслужба міськради повідомляла, що окупанти провели збори колаборантів, на яких Іващенко проголосили «мером» Маріуполя.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

В Україні призупиняють діяльність ОПЗЖ, Опоблоку, Партії Шарія та інших політичних сил