Радник глави ОП розповів, що Зеленський спокійно ставиться до конкуренції Разумкова
УНІАН

В ОПУ заявили, що Володимир Зеленський не бачить проблеми в тому, що спікер Верховної Ради Дмитро Разумков фігурує поруч з ним в рейтингах потенційних кандидатів у президенти.

Про це повідомляє «Радіо Свобода» із посиланням на радника глави Офісу президента Михайло Подоляк. Він стверджує, що із рейтингами дуже часто «граються»: додають одних, щоб підігріти дискусію, або прибирають інших, щоб спровокувати невдоволення.

«Президент ставиться до цього абсолютно спокійно — як до типової боротьби заради боротьби в рамках старої політики. Хто там отримав у рейтингах відсоток чи два — неважливо (і не просто для президента не важливо, а для суспільства неважливо)», — сказав радник.

За словами Подоляка, у Зеленського немає часу думати про наступні президентські вибори.

Про окрему позицію Разумкова з низки питань Подоляк стверджує, що всі, хто прийшов до влади разом із Зеленським, давали суспільству обіцянки, яких повинні дотримуватися.

Він також спростував, що між Банковою і Верховною Радою є напруга через окрему позицію Разумкова. Радник каже, що між ОПУ і ВР зберігається «робоча комунікація», яка, втім, не виключає «гострих дискусій».

Як ми писали раніше, Зеленський хотів би, щоб на посаді спікера ВР Разумкова змінив Руслан Стефанчук. Причина такого бажання президента — самостійність чинного глави ВР, який нібито має власні політичні амбіції і намагається не залежати від Офісу президента.

Олії у вогонь підливає те, що все частіше прізвище спікера фігурує в різноманітних соціологічних рейтингах:

Порошенко готовий стати прем’єр-міністром — Турчинов