Радниця глави ЦВК звільнилася після посту про вібратор і реакції користувачів
Facebook

Помічниця глави Центральної виборчої комісії Анжела Єременко залишила посаду через свій скандальний допис у Facebook.

Про це вона написала на своїй сторінці Bad mama.

28 лютого вона написала пост про вібратор, який їй подарував хлопець на День святого Валентина. Це була замальовка у блозі про те, що іграшка виявилася несправною.

 

Значит, на День Св Валентина мне подарили вибратор. Люблю людей, которые шарят в толковых подарках😂 Короче, вибратор...

Posted by Bad Mama on Sunday, February 28, 2021

Під публікацією користувачі залишили понад сотню коментарів, більшість із них — із образами. Тож Анжела Єременко заявила, що хоче і далі відкрито писати про відверті речі, але не бажає підставляти колег.

«Я прийшла в ЦВК більше року тому... Мої друзі питали мене: навіщо тобі це місце? Я відповідала, що ідея змін найсильніша... Але реальність поки така, що держслужба не потребує нових людей. Не тому, що вона не приймає на роботу людей з рожевими волоссям або тому, що вони в минулому малювали фалосом на особистій виставці картин. Ні, саме суспільство в своїй більшій частині не готове до того, що людина має право бути собою, навіть якщо вона працює на державу. Особливо, якщо це так», — прокоментувала своє звільнення Єременко .

Вона додала, що їй все-таки надіслали нову секс-іграшку, і закликала всіх, хто залишив негативні коментарі під її постом у блозі, зайнятися сексом.

МОК «зрозумів» рішення голови оргкомітету Олімпіади у Токіо піти у відставку через скандал