Ракетна атака на Київ: влада столиці та ОВА розповіли про наслідки (фото)
КМВА

Рано вранці 21 вересня російська стратегічні літаки Ту-95МС вночі запустили по Україні групу крилатих ракет Х-101/555/55. Під час повітряної тривоги у Києві спрацювала ППО, уламки впали у чотирьох районах столиці. Щонайменше сім людей дістали поранення.

Про це повідомили у Telegram Київської міської військової адміністрації. Мер міста Віталій Кличко повідомив про вибух у Дарницькому районі.

«Всі служби слідують на місце. Також виклик у Голосіївській район», — написав міський голова.

Також, за його словами, у деяких мікрорайонах Святошинського району зникло світло та вода. Екстренні служби працюють.

Начальник КМВА Сергій Попко поінформував, що внаслідок роботи ППО по збиттю ворожих цілей сталося падіння уламків у Голосіївському та Дарницькому районах столиці. Попередньо, у Шевченківському районі уламки пошкодили газову трубу.

За даними Кличка, пожежі внаслідок падіння уламків на газову трубу у Шевченківському районі немає. Газова служба на місці. Водночас у Дарницькому районі є руйнування нежитлових будівель, там виникла пожежа. На місці працюють рятувальники. Наразі інформації про постраждалих немає.

Також, за даними Кличка, у Дарницькому районі столиці через падіння уламків госпіталізували 18-річну дівчину та 9-ти річну дівчинку

«Внаслідок збиття ворожих ракет, сталося падіння уламків в Голосіївському, Дарницькому, Шевченківському та Деснянському районах. В Шевченківському районі є пошкодження газової труби, попередньо без загоряння. В Дарницькому районі уламками пошкоджено нежитлові приміщення та припарковані автомобілі. Є загорання, працюють екстрені служби. Інформація щодо жертв та руйнувань уточнюється», – повідомив Попко.

За даними мера столиці, у Дарницькому районі рятувальники гасять пожежу на СТО.

Також він додав, що внаслідок обстрілу постраждав заклад профтехосвіти. За словами міського голови, учні були в укритті, серед них постраждалих немає.

У КМВА показали фото наслідків падіння уламків у Дарницькому районі.

У КМВА повідомили, що Силами та засобами ППО було знищено понад 20 ворожих цілей над столицею. 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Повітряні сили показали, якими ракетами б'ють по російському флоту (відео)