Ракетна атака: що відомо про вибухи у Києві, Львові та інших містах (оновлюється)

У ніч на 15 лютого росіяни завдали масованого ракетного удару по Україні. Повітряні сили ЗСУ повідомляли, що пуски здійснили ворожі статегячні бомбардувальники Ту-95МС та про загрозу застосування балістичного озброєння.

Київ та Київська область

КМВА повідомила про комбіновану атаку — столицю атакували ракети різних типів. Однак їх усі збили сили ППО. За оперативною інформацією, жертв і руйнувань немає.

В області падіння уламків ворожих ракет зафіксовані у двох населених пунктах Бучанського району. Вже є інформація про пошкодження 7 приватних будинків, декількох господарчих споруд та автомобіля. В будинках вибиті вікна, пошкоджені фасади, дахи. 

Полтавська область 

На Полтавщині вдарили по складському приміщенню у Миргородському районі. Це спричинило пожежу на площі 100 кв м. Люди не постраждали.

Львівська область

Мер Львова Андрій Садовий пише, що, з попередньою інформацією, на Львівщину летіло понад 10 ракет. Зафіксоване одне влучання в об’єкт інфраструктури в обласному центрі. Пожежа на місці удару ще триває.

У 16 житлових будинках на Науковій вибуховою хвилею вибило частину вікон, пошкоджені машини, які були припарковані поруч. Постраждали троє жителів цих будинків.

Хмельницька область

В ОВА підтвердили ушкодження цивільних об’єктів. Двоє людей травмовані.

Івано-Франківська область

На території області збили ракету. Внаслідок падіння уламків відбулося незначне загорання покрівель господарських будівель. Люди не постраждали.

Дніпропетровська область

Також ворог атакував обʼєкти цивільної інфраструктури на Дніпропетровщині. Інших деталей голова ОВА Сергій Лисак поки не повідомив.

Запорізька область

У Запоріжжі зафіксовано влучання по обʼєкту інфраструктури. Одну людину поранено, інформація щодо інших постраждалих уточнюється.

Харківська область

Близько опівночі ворог завдав ракетного удару по Чугуїв. Внаслідок атаки загинула 67-річна жінки. 

Повністю зруйновано житловий будинок та частково зруйновані 3 поряд розташовані приватні будинки. У 7 будинках пошкоджено скління вікон та дахи. 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росіяни вдарили по житлових будинках на Харківщині із С-300