Ракетний удар по Києву 21 березня: збили близько 30 російських ракет (оновлено, фото)
КМВА

Під ранок 21 березня росіяни вдарили по Києву із застосуванням ракет Х-101/Х-555/Х-55 із бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС та балістичних ракет з території рф.

Ракети підлітали до столиці з різних напрямків, однак вдалось збити близько 30 цілей, повідомили в КМВА.

Внаслідок ракетного удару у Шевченківському районі пошкоджено багатоповерхівку із загорянням квартири, за іншою адресою загорілися авто, в деяких будинках вибуховими хвилями пошкоджено вікна.

У Святошинському районі уламки пошкодили в будівлю дитсадка, також зафіксовано пошкодження багатоповерхового будинку, і горіли авто.

У Подільському районі уламки впали на територію нежитлової забудови та на дах житлового будинку, зафіксовано займання на даху нежитлової двоповерхової будівлі.

Відомо про десятьох постраждалих, двох із яких госпіталізували. Зокрема, шестеро людей постраждали в Шевченківському районі столиці, четверо — у Святошинському.

Оновлення 08:20.

У Повітряних силах повідомили, що сили ППО збили всі ракети, запущені по Києву. Серед них — дві балістичні та 29 крилатих. А в КМВА показали фотографії руйнувань у місті.

Оновлення 09:01.

Внаслідок ракетного удару в Києві отримали поранення 13 осіб. Госпіталізовано чотири людини, минулось без загиблих.

удар по києву 21 березня 2024

удар по києву 21 березня 2024

удар по києву 21 березня 2024

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Окупанти вдарили ракетами «С-300» по Селидовому: пораненні чотири людини (відео)