Разумков зайнятий як спікер Ради. Очільник «СН» пояснив, чому Разумков не увійшов до політради партії
УНІАН

Голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко заявив, що глава Верховної Ради Дмитро Разумков не увійшов до складу політичної ради політсили у зв'язку з особистою зайнятістю на посаді спікера парламенту.

Як передає «Інтерфакс-Україна», Корнієнко сказав: «Не думаю, що у нього є багато можливостей приділяти увагу партійній роботі. До того ж, він сам неодноразово заявляв, що хотів би зосередитися на роботі над парламентською реформою».

Водночас, за словами лідера фракції і глави політради партії «СН» Давида Арахамії, бажано, щоб такі посадові особи, як президент, прем'єр-міністр і спікер парламенту, залишалися аполітичними.

Однак він наголосив, що робота в політраді «не потребуватиме багато часу», тому він вважає, що у міністрів, які увійшли до її складу, «не буде проблем із цим».

13 березня з'їзд партії «СН» підтримав створення в структурі партії політичної ради і затвердив нову редакцію статуту.

У лютому голова Верховної Ради Разумков заявляв, що підтримав введення санкцій засіданні РНБО під які потрапили нардеп «ОПЗЖ» Віктор Медведчук разом з дружиною Оксаною Марченко. Водночас він утримався при голосуванні за введення санкцій проти телеканалів «112», NewsOne та Zik.

Як ми писали раніше, нардеп від «Слуги народу» Олександр Дубінський увійшов до нового керівного органу партії «СН» — Національної ради громад. 

Напередодні Корнієнко пояснив, чому не може виключити Дубінського з партії. 

Давид Арахамія очолив політраду «Слуги народу»