Ремонт, картини, хутро та кулемет. Журналісти показали, як виглядає палац кума Путіна Медведчука (фото)

Журналісти «Слідства.Інфо» відвідали недобудований палац кума Путіна і українського політика Віктора Медведчука поблизу Пущі-Водиці, який нині зайняли активісти, і побачили там коштовні картини, портрети в «золотих» рамках, десятки шуб, хутряних шапок і суконь, а також гральний автомат і кулемет.

Так будинок виглядає зовні.

Палац Медведчука

Всередині будівлі через реконструкцію зараз лише голі стіни й деревʼяні балки, а на підлозі розкладено гіпсовий орнамент майбутньої стелі. 

Палац родини Медведчуків має площу більше двох тисяч квадратних метрів.

Будинок Медведчука

Також на території є ще кілька будинків. Біля озера розташований будиночок, схожий на мисливський. 

Будинок Медведчука

У глибині будинку Медведчуки заховали багато картонних коробок з цінними речами та предметами розкоші. Цілі кімнати заставлені вщент картинами, іконами, гобеленами та статуетками, портретами Марченко у золотих рамах, поміж яких стоїть гральний автомат Admiral XXXL. 

Будинок Медведчука

Будинок Медведчука

Далі — «шубосховище», ймовірно дружини Медведчука Оксани Марченко з кількома десятками шуб та інших елементів гардеробу, а також з хутряними шапками.  

Будинок Медведчука

Збоку у коридорі стоять великі коробки з десятками чи сотнями штук розкішних тарілок та сервізів Hermes Paris.

Приміром, одна ця невелика тарілка із зображенням леопарда коштує 11 тис.грн. Посуду цієї елітної марки у коробках — десятки чи сотні штук

Будинок Медведчука

У підвалі лежать валізи Louis Vuitton (одна з яких коштує близько 400 тис.грн) та інші дороговартісні предмети.  

Будинок Медведчука

А поряд із кришталевою люстрою, стоїть кулемет «Максим», на якому вказано, що це подарунок Медведчуку від охоронців та водіїв на честь 50-річчя у 2004 році.

Будинок Медведчука

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Біля будинку Медведчука зібралася поліція, очевидці розповіли про вивезення зброї — ЗМІ