«Ренн» — «Динамо»: де дивитися матч Ліги Європи

У четвер, 6 жовтня 2022 року, київське «Динамо» зіграє матч 3-го туру Ліги Європи — в гостях проти французського «Ренна».

Початок матчу — о 22:00 за Києвом.

«Динамо» в Лізі Європи сезону 2022/23

Кияни починали сезон єврокубків у кваліфікації Ліги чемпіонів, але не змогли подолати останній раунд відбору і опинились в Лізі Європи.

На старті групового етапу ЛЄ-2022/23 «Динамо» програло два перші матчі. І тепер команді конче необхідно брати бодай очко у Ренні, щоб зберігати шанси на вихід із групи.

За регламентом, дві перші команди групи вийдуть в плей-офф. Третя команда вилетить до Ліги конференцій — третього за престижністю клубного турніру. А команда, що посяде останнє четверте місце, припинить виступи у єврокубках.

Після двох турів турнірне становище таке:

«Ренн» — «Динамо»: хто фаворит і які шанси команд

«Динамо» вже зустрічалося з «Ренном» в рамках групового етапу Ліги Європи. Це було чотири роки тому, у 2018-му. Тоді київську команду тренував Олександр Хацкевич (зараз — Мірча Луческу). Обидва матчі виграла українська команда — 2:1 у гостях і 3:1 в Києві.

Зараз через кадрові втрати «Динамо» і непросту логістику фаворитом гри у Франції є «Ренн».

Сhas News розрахував ймовірність результату, згідно з котировками букмекерів:

  • перемога «Ренна» — 67%
  • нічия — 20%
  • перемога «Динамо» — 13%

Де дивитися трансляцію матчу «Ренн» — «Динамо»

В Україні матч у прямій трансляції покаже відеосервіс Megogo.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Водіям маршруток та автобусів заборонили вмикати музику в салоні