Рештки зниклого 17 років тому хлопця знайшли на сміттєзвалищі у Тернопільській області (фото, відео)
Нацполіція

На стихійному сміттєзвалищі поблизу села Гнилички Підволочиського району знайшли людські рештки.

Правоохоронці з’ясували, що вони належать 16-річному Юрію Семенюку, який зник у цьому селі 17 років тому, повідомляють у пресслужбі Національної поліції.

Родич загиблого юнака заявляв про зникнення брата ще у 2004 році. Родина до останнього сподівалася, що хлопець живий.

Кілька днів тому на стихійному сміттєзвалищі знайшли кістки. На місце події приїхав експерт, але заявив, що вони — не людські.

Нацполіція

Однак правоохоронці продовжили з’ясовувати деталі та дізналися, що у вечір зникнення хлопець поїхав у село з двома товаришами. Поліцейські знайшли одного з них та поговорили. Після розмови все стало зрозумілим.

За словами друга загиблого, у ніч зникнення він разом з друзями поїхав на закинуту ферму за кольоровим металом. Юнак заліз в електрощитову, яка була підключена до мережі. Хлопця вдарило струмом. Він помер на місці події.

Товариші злякалися і вирішили поховати тіло самостійно. Вони вивезли загиблого за село і закопали на стихійному сміттєзвалищі.

За словами поліцейських, ці свідчення підтвердив й другий учасник тих подій, який зараз перебуває на заробітках за кордоном. Він через відеозв’язок вказав на приблизне місце поховання, щоб знайти усі рештки.

На розкопках були присутні рідні та односельці загиблого юнака, а також його мати.

 

Останки вбитого Юри Семенюка сьогодні віднайшли,за довгих 17 років. Три товариші загиблого рішили скрити тіло і закопали на мусорнику,у селі Гнилички Тернопольської області Недавно один із учасників цеї трагічної справи розповів і зізнався що Юру Семенюка вбило током і друзі загиблого злякались і тіло роздягнули а речі спалили сам труп зарили у смитті . Слідство ведуть криміналісти . Рідні Оксанаі Володя Семенюк просять справедливого розслідування справи !

Posted by Andrij Románových Savchuk on Wednesday, August 4, 2021

Тепер рештки передадуть на експертизу ДНК для встановлення особи. Цей факт внесений в ЄРДР згідно із статтею 115 (умисне вбивство безвісти відсутнього) ККУ. Триває слідство.