Рідні бійців з «Азовсталі» просять Червоний Хрест домогтися кращих умов для полонених
«Орест» Козацький

Дружина командира «Азову» Катерина Прокопенко розповіла про прогрес у звільненні українських бійців з «Азовсталі» та про умови їх утримання в полоні.

В інтерв'ю «Українській правді» жінка сказала, що її чоловік Денис Прокопенко виходив на зв'язок тиждень тому, але багато розповісти не зміг. Однак інші бійці спілкувалися зі своїми рідними та казали, що умови утримання в росіян задовільні.

Зараз сім'ї полонених намагаються комунікувати з Червоним Хрестом та іншими організаціями, щоб полегшити захисникам перебування в окупантів.

«Ми знаємо, що саме СІЗО переповнено і, звичайно, що деяких ресурсів, можливо, не вистачає. Знову ж таки, їжа, вода — воно все потребує покращення», — розповідає Катерина Прокопенко.

Вона наголосила, що сім'ї захисників Маріуполя очікують від міжнародних організацій більше зусиль, тому що зараз їх недостатньо. Катерина Прокопенко додала, що не знає, чи мають представники цих організацій доступ до полонених, оскільки інформація йде лише від росіян.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Бойовики «днр» збираються «судити» більше 100 захисників Маріуполя