Рідні військових із «Азовсталі» не знають про їхнє місцезнаходження — CNN
«Орест» Козацький

Дві дружини та дівчина захисників заводу «Азовсталь» розповідають, що практично не мають інформації про місцезнаходження своїх рідних.

Про це повідомляє CNN.

«Останнім часом я не виходила на зв'язок із чоловіком та не отримувала про нього ніякої інформації. Востаннє ми розмовляли 13 квітня. А потім його соратники прислали мені повідомлення, що він ще живий», — каже Анна Івлєва, дружина вожкопораненого морського піхотинця Антона.

За словами жінки, українська влада підтримує із родинами бійців зв'язок, але інформації, в яких умовах та де тримають військових, немає.

Ще одна дівчина, Яна, чий хлопець був морським піхотинцем на «Азовсталі», також заявляє, що давно нічого не чула від нього або про нього.

«Востаннє ми були на зв'язку 11 травня», — каже дівчина. Вона також не знає, де перебуває її коханий, але представники Червоного Хреста повідомляли, що він живий.

Дружина ще одного захисника Маріуполя, Тетяна, розповіла, що її чоловік телефонував після оголошення евакуації із заводу та повідомив, що його разом із товаришами тримають на окупованій території Донеччини.

Чоловік сказав дружині, що умови, в яких їх утримують, задовільні. Військовий додав, що спробує зателефонувати ще раз, але більше новин від нього не було.

Нагадаємо, 27 травня голова пресслужби полку «Азов» Денис Козацький вийшов на зв'язок із рідними та розповів про становище українських бійців.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Умови більш-менш задовільні»: дружина командира «Азову» про стан полонених бійців