Роналду став першою людною, яка набрала 500 млн підписників у соцмережах
Getty Images

Нападник італійського «Ювентуса» і збірної Португалії з футболу Кріштіану Роналду першим в світі набрав понад півмільярда передплатників в соцмережах.

Про це повідомляє Bleacher Report.

Зараз у Роналду 261 млн передплатників в Instagram, 148 млн передплатників у Facebook і 91 млн в Twitter. Також у футболіста є канал на Youtube з 1 мільйоном передплатників.

У Instagram і Facebook Роналду є найпопулярнішою людиною. У Instagram за кількістю передплатників його обганяє тільки офіційний акаунт соцмережі, а на Facebook — офіційна сторінка соцмережі і акаунт компанії Samsung.

У Twitter за кількістю передплатників Роналду на п'ятому місці — після 44-го президента США Барака Обами і поп-виконавців Джастіна Бібера, Кеті Перрі та Ріанни.

Роналду став найкращим футболістом століття за версією Globe Soccer Awards. Він виступав за «Спортинг», «Манчестер Юнайтед» і «Реал», став чемпіоном у трьох країнах (Англія, Іспанія, Італія). Футболіст п’ять разів отримував «Золотий м’яч».

Крім того, у складі «Манчестер Юнайтед» він виграв Лігу чемпіонів один раз, у «Реалі» — чотири рази. У складі збірної Португалії виграв по разу чемпіонат Європи і Лігу націй.

Влітку минулого року Роналду став першим у світі футболістом-мільярдером.

Кріштіану Роналду став найпопулярнішою людиною в Instagram. У нього більше 250 млн підписників