«Росгрудь». Росіянкам пропонують грудні імпланти з триколором та камуфляжем (фото, відео)
Скріншот

Росіяни шукають різні варіанти, як замінити імпортні товари на вітчизняні. Розповідаємо про один такий дивний проєкт пластичного хірурга з рф.

Євгеній Добрейкін, російський пластичний хірург, у своєму Instagram опублікував відео, де пропонує росіянкам збільшити груди за допомогою грудних імплантів «Росгрудь».

Від звичайних та звичних у світі вони відрізняються тим, що на них малюнки російського триколора і армійського камуфляжа.

За словами Добрейкіна, імпланти створені для тих, хто хоче «носити патріотичні символи прямо біля серця і пишатися своєю Батьківщиною».

Росгрудь: у росії пропонують патріотичний варіант мамопластики

Пластичний хірург зазначає, що продукт ще на стадії розроблення. Але сподівається, що збере достатню кількість пацієнток, які захочуть випробувати тестову технологію на собі та вставити подібні імпланти. Таким чином він намагається знайти заміну матеріалам, які раніше закуповували за кордоном.

Його клієнтка на відео стверджує, що вже встановила собі імпланти з триколором.

І похвалилася, що «не може завжди носити з собою прапор рф, а іноді навіть паспорт покласти нікуди, тому «Росгрудь» дозволить їй почуватися патріоткою навіть якщо на ній немає одягу».

Росгрудь: у росії пропонують патріотичний варіант мамопластики

У коментарях до відео користувачі соцмережі не змогли стримати сміху, називаючи ідею «Росисей». Коментатори також запитували, чому немає моделей із літерами «Z» та «V».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Технологічне імпортозаміщення: в росії створюють свій Instagram та відновлюють «аську»