Російське вторгнення. Обстріляли українські аеродроми, військові об'єкти та населені пункти (відео)

Сьогодні, 24 лютого, о 5.00 ранку війська Росії почали інтенсивні обстріли території України.

Вони нанесли ракетно-бомбові удари по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних Сил України.

Також почалися артилерійські обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону. ЗСУ відбивають напад. Ситуація контрольована.

Офіційні органи попереджають, що інформація про десант в Одесі не відповідає дійсності.

Відомо, що на Київщині сталося загоряння на складах боєприпасів у с. Ольшаниця Білоцерківського району, загорання штабу НГУ с. Нові Петрівці, у с. Межигіря пошкоджено 39 ДПРЧ (проводиться відведення особового складу) Київської області.

Внаслідок обстрілу командно-диспетчерського пункту у м. Ніжин травмувалися три співробітники ДСНС.

 

❗❗❗Оперативна інформація щодо наслідків ворожих обстрілів на території Київської області ⤵️ Станом на 06:30 загорання на складах боєприпасів у с. Ольшаниця Білоцерківського району, загорання штабу НГУ с. Нові Петрівці, у с. Межигіря пошкоджено 39 ДПРЧ (проводиться відведення особового складу) Київської області. ❗❗❗Крім того, внаслідок обстрілу командно-диспетчерського пункту у м. Ніжин Чернігівської області травмовано 3 співробітники ДСНС. (Коментар речниці ДСНС Світлани Водолаги)

Posted by ДСНС України on Wednesday, February 23, 2022
Путін оголосив початок війни з Україною. В Києві також чути вибухи (відео)