Російські добровольці знищили понад 600 військових рф за кілька днів (фото, відео)

Російські добровольці, які воюють на боці України, заявили, що за кілька днів проведення «обмеженої військової операції» на території Бєлгородської та Курської областей рф, вбили понад 600 військових росії та знищили більше ніж 100 одиниць техніки.

Про це йдеться в повідомленнях Легіону «Свобода росії».

«Кремлівські солдати деморалізовані масовою загибеллю своїх товаришів по службі, які стали безглуздими жертвами хворих путінських амбіцій», — йдеться в повідомленні.

Росдобровольці заявили про 613 вбитих, 829 поранених та 27 полонених військовослужбовців з боку «путінських військ». 

Легіон також повідомляє про нібито 113 знищених одиниць техніки та 32 виведених зі строю. 

Крім того, нібито знищені або пошкоджені місця зосередження особового складу, склади боєкомплекту, бліндажі, вежі з антенними комплексами, фортифікаційні споруди, камери відеоспостереження, станція стільникового зв'язку, міст у селище Горьківське тощо.

Однак за словами добровольців, «найбільшої шкоди зазнав імідж путіна як фігури, яка нібито може зберігати під контролем ситуацію в країні».

Також бійці-добровольці легіону «Свобода Росії» зафіксували на відео свої удари по ротному опорному пункту супротивника. На кадрах видно прицільні влучання.

https://t.me/legionoffreedom/1174

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Похід на вибори»: що відомо про рейд «Свободи Росії» та Сибірського батальйону (відео)