Російські школярі збирають цукерки для спецназу, який майже знищили в Маріуполі
З відкритих джерел

Російських школярів зобов’язали зібрати солодощі, шкарпетки та предмети гігієни для солдатів, які намагаються захопити Україну. Йдеться про посилку для бійців 22 бригади спеціального призначення гру рф.

Про це йдеться в копії шкільного наказу, що опублікувала в своєму Twitter Любов Соболь, соратниць російського опозиціонера Олексія Навального.

З документу видно, що мова йде про учнів початкової школи № 61 в Ростові.  Соболь нагадує, що оборонний бюджет рф на 2022 рік складає 3,5 трлн рублів.  

Варто відзначити, що російське оборонне відомство вже не вперше підгодовує своїх солдатів за допомогою благодійності від населення. Ще в 2014 році російська пропаганда вигадала патріотично-виховну щорічну акцію серед школярів «Посилка солдату».

Нагадаємо, ще 15 березня стало відомо, що росія попросила в Китаю готові військові продуктові набори. Армія окупанта на території України вже тоді мала значні проблеми із харчуванням, через що постійно вдається до мародерства. Серед захоплених у ворога комплектів сухпайків відзначалося закінчення строку їх придатності ще в 2017 році.  

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.