Російські війська більше не пройдуть на Київському напрямку — Наєв (відео)
Скріншот

Сергій Наєв, командувач Обʼєднаних сил генерал-лейтенант заявив, що українські війська добре посилили оборону Київському напрямку і зараз набагато краще готові до можливого повторного наступу росіян.

«Ми проаналізували попередні дії противника на Київському напрямку і, вивчивши цей досвід, передбачили і наші адекватні дії», — запевнив Наєв.

І додав, що оборонні позиції ЗСУ розташовані саме в тих місцях, де присутня найбільша ймовірність наступу ворожих сил.

Також, за його словами, командування, яке забезпечує оборону на цій ділянці місцевості, перебуває у постійній співпраці з підрозділами Державної прикордонної служби України, Національної гвардії, Національної поліції та Служби безпеки України. Всі разом вони виконують заходи щодо запобігання дій ворожих сил.

«Населення, відчувши на собі тягар ворожої окупації, повністю підтримує Збройні сили України та інші військові формування та правоохоронні органи. Упевнений, що ворог за цим напрямком більше не пройде. Ми робимо все для того, щоб ця впевненість була реальною», — сказав Наєв.

 

ЦИМ НАПРЯМКОМ ВОРОГ БІЛЬШЕ НЕ ПРОЙДЕ Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав одні із ключових позицій наших військових у Північній операційній зоні, що на Київщині, та переконався у якісній підготовці до оборони. – Ми проаналізували попередні дії противника на Київському напрямку та, вивчивши цей досвід, передбачили й наші адекватні дії, – розповідає генерал-лейтенант Сергій Наєв. – Оборонні позиції розташовані саме в тих місцях, де найбільша вірогідність наступу ворожих сил. Аналізуючи ймовірні ворожі дії, ми створили комплексну систему вогневого ураження, яка передбачає ураження противника на дальніх підступах та у найближчій глибині його бойових порядків. За словами командувача Об’єднаних Сил, командир з’єднання Збройних Сил України, що забезпечує оборону на цій ділянці місцевості, знаходиться у постійній взаємодії з підрозділами Державної прикордонної служби України, Національної гвардії, Національної поліції та Служби безпеки України. Всі разом вони виконують планові заходи щодо унеможливлення дій ворожих сил. Це стосується як протидії диверсійно-розвідувальним групам, так і відбиттю можливого наступу противника. – Своєю чергою населення, відчувши на собі тягар ворожої окупації, цілком підтримує Збройні Сили України та інші військові формування і правоохоронні органи. Впевнений, що ворог цим напрямком більше не пройде. Ми робимо все для того, щоби ця впевненість була реальною, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв. Разом переможемо! Відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України #Ukraine #ЗСУ #ArmedForcesofUkraine #КОСЗСУ #JointForcesCommand #JFC #military #stoprussia #ЗСУ #ВІРЮвЗСУ #Разом_переможемо #НАЄВ

Posted by Командування об'єднаних сил ЗС України on Wednesday, August 3, 2022

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Зеленський представив нового командувача Сил спецоперацій ЗСУ