Російські військові за три місяці відправили від кордону з Україною 58 т посилок — ЗМІ

Російські окупанти намародерили в Україні та відправили з пунктів компанії доставки СДЕК посилок приблизно на 58 т.

Про це пише «Медиазона».

За даними видання, коли війська виходили з території України обсяг підозрілих відправок із прикордонних збільшився — 26 березня вага відправлень становила 338 кг, доді як 2 квітня перевищила 2,5 т.

Загалом, підозріле збільшення посилок помітили в 13 прикордоннихз Україною пунктах: в Армянську та Джанкої в Криму, в Покровському Ростовській області, у Богучарі та Россоші Воронезькій області, у Валуйках Білгородської області, у Залізногірську та Рильську Курської області, у Климово та Клінці Унече Брянської області та у білоруському Мозирі.

За даними, видання з міста Валуйки з 21 лютого по 20 травня відправили понад 15 т вантажів. Місто знаходиться за 30 км від кордону з Україною на Харківському напрямі.

З Клінцов, міста за 60 км від українського кордону, за той самий проміжок часу відправили понад 13 т.

З Новозибкова переслали понад 7 т підозрілих вантажів.

На четвертому місці білоруський Мозир, де спочатку й помітили військових. Далі — Россошь, Джанкой і Рильськ.

Куди відправляли посилки

За період з 21 лютого по 20 травня найбільше вантажів із прикордонних міст відправили до Москви та Єкатеринбурга — 10,3 та 6 т.

Лідером серед «підозрілих» міст стала Юрга Кемеровської області. З прикордоння України близько 5,8 т пішло до міста, де мешкає всього 80 тис. людей. У Юрзі стоять три великі військові частини: 106-а окрема бригада матеріально-технічного забезпечення, 74-а окрема гвардійська мотострілецька Звенигородсько-Берлінська ордена Суворова бригада та 120-а артилерійська бригада.

Друге місце за вагою замовлень дісталося місту Чебаркуль у Челябінській області. Там дислокуються два танкові полки: 6-й та 239-й.

До Кизила, де дислокується 55-а окрема мотострілецька бригада, відправили 116 «підозрілих» посилок загальною масою понад 3,5 т.

награбовані в Україні посилки

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.