Російських депутатів завтра збирають на «захід» за участі путіна (оновлено)

Депутатів держдуми скликають 30 вересня у кремлі на «захід» за участі путіна. Про це пишуть російські держЗМІ.

Привід для такої зустрічі вони поки не повідомляють, але імовірно завтра офіційно запустять процедуру анексії окупованих територій Запорізької, Херсонської, Донецької та Луганської областей.

Також на 30 вересня у Москві на Червоній площі готують мітинг та великий концерт з приводу проведення псевдорефендумів. На ньому також може виступити путін

Раніше росЗСІ писали, що процедура анексії займе кілька діб. Спочатку путін має визнати «незалежність» Запоріжжя та Херсонщини, а потім підписати з ними, а також з ватажками бойовиків ОРДЛО «міжнародні угоди про входження до складу рф».

Потім ці «угоди» має перевірити конституційний суд рф, а після його позитивного висновку ратифікувати парламент. У раді федерації рф вже анонсували засідання з цього приводу на 4 жовтня.

Оновлення від 13:05

Речник путіна пєсков підтвердив, що завтра о 15.00 у кремлі відбудеться церемонія підписання «договорів» про вступ окупованих територій до рф.

«Договори будуть підписані з усіма чотирма територіями, де пройшли референдуми. Буде об'ємний виступ путіна», — йдеться в повідомленні.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

СБУ повідомила про підозру генералу Мордвічеву, який керував штурмом Маріуполя